Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτισμολόγων Ελλάδος το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019


ΙΩΝ. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 42, Τ.Κ. 68 100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛ.: 25510 28392, 6945221871
E-MAIL EKATAIOS@GMAIL.COM
 HTTP://EKATAIOS.BLOGSPOT.COM


Αλεξανδρούπολη 20/10/2019      






Σε σώμα συγκροτήθηκε, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτισμολόγων Ελλάδος  το Σάββατο  19 Οκτωβρίου 2019 σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. του Σωματείου, στην Αλεξανδρούπολη.
Πιο συγκεκριμένα, στις αρχαιρεσίες αναδείχθηκαν τα μέλη που συμπλήρωσαν το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και κατά την πρώτη συνεδρίαση και με φανερή ψηφοφορία συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Μαρία Στέλλα Βασιλειάδου – Πρόεδρος Δ.Σ
Χρύσα Θεοδωρίδου – Αντιπρόεδρος Δ.Σ
Βασίλειος Ραϊκούδης – Γραμματέας Δ.Σ
Δημήτριος Μερκούρης – Ταμίας Δ.Σ
Ελισάβετ Κοκκίδου – Μέλος Δ.Σ
Άννα Κούτλιου - Λαμπαρδή – Μέλος Δ.Σ
Σταύρος Κιοτσέκογλου – Μέλος Δ.Σ  


Η  Ένωση Πολιτισμολόγων Ελλάδος  ιδρύθηκε το 2003 από φοιτητές και απόφοιτους  του προγράμματος σπουδών ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ΄΄ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι  ο πρώτος  Φοιτητικός Σύλλογος του ΕΑΠ ο οποίος ανέπτυξε πολύπλευρη δραστηριότητα: Κατοχύρωση Επαγγελματικών Δικαιωμάτων του Π.Σ. ΄΄Ελληνικός Πολιτισμός΄΄ του Ε.Α.Π., εκπαιδευτικά προγράμματα, συνέδρια, ημερίδες, εκδόσεις συλλογικών τόμων, ανασκαφές, εκπαιδευτικές εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πολύπλευρη αυτή δραστηριότητα στηρίχθηκε στους φοιτητές και απόφοιτους του Ε.Α.Π. αλλά και σε πολλούς άλλους επιστήμονες οι ποίοι όμως δεν μπορούσαν να είμαι μέλη της Ένωσης.  Το πρόβλημά αυτό λύθηκε με   την υπ΄αριθμ. 168/2011 τροποποιητική  απόφαση του Πρωτοδικείου Ξάνθης.  Το  τροποποιημένο καταστατικό,  άρθρο 4 παρ. 2α έδωσε την  δυνατότητα να συμμετέχουν στην Ένωση και άλλοι  φίλοι της Ένωσης και του πολιτισμού γενικότερα οι οποίοι κατέχουν συναφές πτυχίο ΑΕΙ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκινά δυναμικά τη θητεία του, με ανανεωμένο σχήμα διατηρώντας την αστείρευτη διάθεση προσφοράς των μελών της Ένωσης.
Παράλληλα  απευθύνεται σε όλους τους πτυχιούχους σχετικών  με τον πολιτισμό σπουδών και απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο e-mail ekataios@gmail.com



Μετάφραση σελίδας