Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΕΠΟΦΕ-ΕΚΑΤΑΙΟ

Μια νέα συνεργασία άρχισε με το νέο έτος, για την υπόθεση του πολιτισμού στην Αλεξανδρούπολη.

αρθρο14 ν3879/2010

          Η  Ένωση Φοιτητών και Αποφοίτων του Ελληνικού Πολιτισμού του Ε.Α.Π. ''Εκαταίος" ίδρυσε το Λαίκό Πανεπιστήμιο στην Αλεξανδρούπολη. 
            Τα μαθήματα είναι δωρεάν και μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι πρώτοι 25 που θα  δηλώσουν συμμετοχή έως και την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, που θα αρχίσουν.  
Πληροφορίες :http://ekataios.blogspot.com/ - ekataios@gmail.com-Tηλ. 6979981354
Tο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό»  στόχο έχει να παρουσιάσει τις ιδιαίτερες όψεις και εκφάνσεις του πολιτισμού που διαμορφώνεται στον ελλαδικό χώρο διαχρονικά, από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι τα νεότερα.
Το διδακτικό υλικό που υπηρετεί τους στόχους, θα διανέμεται σε έντυπα και σε ηλεκτρονική μορφή.
Οι εκπαιδευόμενοι στο τέλος κάθε κεφαλαίου θα συντάσσουν εργασία  σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά πρότυπα.
Στο τέλος κάθε κεφαλαίου θα υπάρχει εισήγηση από καθηγητή πανεπιστημίου, για να παρουσιάσει τις νεότερες επιστημονικές συζητήσεις στην εξεταζόμενη ενότητα.
Ενδιάμεσα θα υπάρχουν εισηγήσεις από καθηγητές και απόφοιτους  του Π.Σ. "Ελληνικός Πολιτισμός" του ΕΑΠ με  θέματα του Ελληνικού Πολιτισμού.   
Η φοίτηση για όλους είναι εντελώς δωρεάν, και στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς παρέχεται από τους διοργανωτές, σε ειδική εορταστική εκδήλωση, σε όλους τους εκπαιδευόμενους, σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Μετάφραση σελίδας